Veste teribila pentru cea mai batrana mama din Romania si fiica ei

Veste teribila pentru cea mai batrana mama din Romania si fiica ei! Situatia este dramatica pentru Adriana si Eliza Iliescu, nu mai este nicio solutie:
Prin ce trec în aceste momente cele două:

Vesti tot mai triste pentru Adriana Iliescu, cea mai batrana mama! Dupa contestatie, notele de la Evaluarea Nationala ale Elizei, au scazut.

Nemultumita de notele de la Evaluare Nationala, Eliza Iliescu si-a dorit sa faca o contestatie. A facut-o la ambele materii, si culmea, la ambele, notele au scazut. Astfel, Eliza avea nota 8,50 la romana si a ajuns la 7,80, iar la matematica avea 4,55 si a scazut la 4.50. Asa ca, dupa contestatie, media ei a ajuns la 6,15.

Din pacate, cu o astfel de medie, Eliza risca sa nu fie admisa nici macar la cele doua licee la care se reorientase Adriana Iliescu in urma notele obtinute de fiica ei la Evaluare, inainte de contestatie.
Initial, Elisa avea media generala 6,52, acum a ajuns la 6,15.

Primul liceu pe lista preferintelor Elizei era initial “Dimitrie Gusti”, numai ca anul trecut, ultima medie de admitere a fost 6,40 la Stiinte Solciale, iar cel de-al doilea liceu este “Dimitrie Paciurea”.


Loading...
Advertisement
loading...