Ultimele clipe ale băiatului de 14 ani din Dolj, găsit decapitat pe câmp. Răsturnare de situație: am aflat motivul pentru care tatăl nu a anunțat poliția

Oroare de neimaginat într-o localitate din Dolj, acolo unde un copil a fost găsit fără cap, care se presupune că i-ar fi fost smuls de animale, aruncat pe un câmp. Conform spuselor vecinilor, totul s-ar fi petrecut după ce părinții l-ar fi dat afară din casă. Ultimele clipe de viață ale copilului în vârstă de numai 13 ani au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei benzinării.

Întreabat cine ar fi putut să îi facă rău, tatăl băiatului a declarat: ,,Nu știu. Nu avea dușmani. Azi noapte nu a mai venit”, totuși, se pare că mărturia tatălui este contrazisă de vecinii care spun că părinții îl ,,băteau și îl luau mereu la goană”. Se pare că băiatul fusese izgonit de acasă de către aceștia, iar acest lucru se petrecea deseori.

Acesta este singurul motiv pe care l-ar fi putut avea tatăl pentru a nu anunța poliția, chiar dacă băiatul lui nu s-a mai întors acasă, iar ultima dată fusese văzut în compania unor băieți mai mari, într-o benzinărie.

Crima a fost comisă noaptea târziu, iar criminalul l-a ucis fără milă, abandonându-l pe un câmp de la marginea comunei oltene Brastavățu. Localnicii cred că a fost o răzbunare. Principalul suspect este acum un băiat de 20 de ani, căruia nu i se cunoaște, totuși, niciun motiv pentru care ar fi comis această crimă teribilă.

Potrivit stirilekanald.ro, autoritățile au declarat: ,,Avem un suspect și în prezent efectuăm acte de urmărire penală, este vorba despre un tânar din localitate”.

Constantin Oprea, primarul comunei Brastavățu, din județul Olt, spune că băiatul provine dintr-o familie de romi, mama îi părăsise, iar copilul obișnuia să muncească cu ziua la oamenii din comună, dar uneori, cu banii câștigați, își cumpăra băutură. Potrivit Libertatea, primarul a declarat: ,,Locuia cu tatăl, cu bunici, nepoți, sunt mai mulți în casă. În ultimele două nopți nici nu a dat pe acasă, a fost la nişte oameni la muncă cu ziua şi seara a fost la un Peco, de unde si-a luat ceva de băut”.

Anchetatorii așteaptă acum rezultatele medicilor legiști pentru a putea stabili cu exactitate cauza morții, dar și ziua exactă a decesului.

Surse: stirilekanald.ro, libertatea.ro 

(1)

Advertisement
loading...