,,Sunt însărcinată în 23 de luni, e prea mult, nu mai suport!” Motivul pentru care spune că nu poate să nască i-a lăsat muți de uimire și pe medici, uite ce a pățit

Un embrion se dezvoltă în uterul unei mame în 9 luni.

Dar această femeie din Bellingham pretinde că este însărcinată de aproape doi ani, este incredibil de ciudat, nu? Povestea ei a devenit rapid virală și până și medicii au rămas șocați de această condiție medicală a sa. Oare chiar este însărcinată sau doar foarte grasă? Pentru a afla răspunsul trebuie să ne uităm mai atent la povestea ei!

Angie Dellora este o femeie din Bellingham, Washington care pretinde ceva care a făcut întregul internet să râdă în hohote: ea spune că este însărcinată în 23 de luni. Este ciudat sau de-a dreptul șocant? Pentru a-i face pe ceilalți să o creadă, ea spune că are o boală și mai precizează: ,,E prea mult, nu mai pot suporta”.

a1

Bebelușul ei are peste 8 kilograme și până și medicii au rămas fără cuvinte. Angie mai spune și că e disperată să-și vadă copilul, un băiețel, dar nu poate să nască datorită unei boli rare a sângelui care face fetusul să nu crească cum ar trebui.

pr

Se pare că medicii pe care i-ar fi văzut i-au vorbit despre boala sa și i-au spus de la început că copilul va avea nevoie de mai mult de 10 luni pentru a se dezvolta complet. Dar acum copilul are 8 luni.

Nimeni nu știe dacă această poveste cam suspectă este adevărată sau doar o farsă. V-am oferit toate informațiile pe care le-am găsit, vă lăsăm să decideți singuri.

a2

(5)

Advertisement
loading...