Si-a dorit intotdeauna ca pielea ei sa fie neagra asa ca a stat saptamani intregi in solar

Martina Big este un fotomodel din Germania care a starnit controverse pe plan local cu decizia ei de a-si schimba culoarea pielii.

Fata a vrut cu orice pret sa aiba corpul inchis la culoare, asa ca a apelat la metode extreme pentru a obtine acest lucru: a stat saptamani intregi in solar si si-a injectat foarte des melanina in piele.

Pe langa aceste lucruri si-a marit si sanii exagerat de mult ajungand la o marime pentru care nu exista un standard. Iata cum arata acum:

“Prima oara nu am vrut decat sa fiu bronzata, insa cand am vazut cum imi sta idealurile mele s-au schimbat. Am vrut cu iruce pret sa devin o femeie de culoare, sa am pielea neagra. Femeile negre mi se par a fi cele mai frumoase fiinte din lume”, marturiseste ea.

Transformarea ei este cu adevara socanta, iata cum arata Martina inainte de a face aceste schimbari exagerate:

Citeste si: Simona Gherghe trăieşte un coşmar! Are nevoie de 1 milion de euro

Acum aproape trei ani, in octombrie 2014, Simona Gherghe a avut-o invitata in platoul emisiunii pe care o modereaza pe Catalina Gancianu, o femeie care l-a acuzat pe medicul barladean Gabriel Simiciuc ca i-ar fi gresit tratamentul fiului ei, Codrin, imbolnavindu-l grav pe acesta, scrie wowbiz.ro.

Deranjat de afirmatiile Catalinei Gancianu, dovedite false, dar si de reactiile prezentatoarei din cadrul emisiunii, doctorul a apelat la instanta pentru a-si gasi dreptatea, solicitand un milion de euro daune morale pentru prejudicierea imaginii.

Dupa doi ani si jumatate de judecata, in vara acestui an, Tribunalul Vaslui i-a dat castig de cauza doctorului, care urmeaza sa primeasca 2000 de euro despagubiri de la Simona Gherghe si de la postul tv, plus alti 2000 de euro de la Catalina Gancianu.

Prima decizie a instantei nu a fost atacata cu apel de catre Simona Gherghe, ci chiar de doctorul Simiciuc! Pe 11 septembrie anul curent, medicul a facut recurs, sperand sa obtina daune morale mult mai consistente, asta in conditiile in care instanta ar fi considerat, la primul proces, ca „suma ceruta de reclamant este exagerata, avand in vedere ca acesta (n.r. doctorul Simiciuc) nu este persoana publica, subiectul de presa fiind dezbatut intr-o singura emisiune”.

(0)

Advertisement
loading...