S-a trezit din somn fără o parte din chip. S-a uitat cu atenţie şi a descoperit vinovatul

Meghan Linsey este o tânără cântăreaţă din Louisiana, renumită şi pe reţelele de socializare. Însă ceea ce i s-a întâmplat a pus planul profesional pe loc secund.

Fără să ştie, aceasta a fost la un pas de moarte. Pur şi simplu s-a trezit din somn şi avea o senzaţie de arsură la faţă. S-a uitat în oglindă şi a încremenit.

Avea o porţiune roşie, cu arsuri şi mâncărimi groaznice.

În plus, locul emana un miros neplăcut. S-a uitat spre locul în care a dormit şi a descoperit vinovatul: un păianjen mort era pe perna ei.

Imediat, l-a băgat în geantă şi a mers de urgenţă la spital. Medicii i-au spus că păianjenul care o muşcase era un Loxoceles brun, unul dintre cei mai veninoşi.

Veninul i-a ars faţa atât de tare încât, pe lângă tratament, a avut nevoie de reconstrucţiaţesutului.

Povestea tinerei a făcut înconjurul lumii şi este un semnal de alarmă pentru toţi cei care trăiesc într-o zonă cu păianjeni.

Veninul lor este foarte periculos şi poate afecta pe oricine, chiar fără ca ei să muşte.

CITESTE SI: In timp ce se spala pe dinti a vazut in oglinda ca are pe limba mai multe santuri cu tenta albicioasa. La inceput nu le-a dat importanta, dar mai tarziu

Desi multi dintre noi nu ii acorda o importanta foarte mare, limba este unul dintre organele care, studiata atent, poate transmite o gramada de mesaje referitoare la starea de sanatate.

Spre exemplu, o limba care are pete albe pe suprafata ei poate indica prezenta candidei, o afectiune care, din fericire, este tratabila.

O limba extrem de rosie indica o deficienta de acid folic, vitamina B12 sau fier.

Ai santuri multe pe limba, cu tente albicioase? Acest lucru poate indica o problema la sistemul imunitar. Iar daca limba ta are o culoare inchisa, gri spre negru, afla ca poti suferi de diabet sau cancer.

Asa ca, data viitoare cand va spalati pe dinti, acordati 1-2 minute pentru analizarea mai detaliata a limbii.

CITESTE SI:

Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte

Un milionar a împărtășit o experiență neplăcută pe contul său de Facebook o experienta traita pe pielea lui.

Acesta era într-o relație îndelungată cu o femeie pe care o iubea foarte mult si ar fi facut orice pentru ea. S-a hotărât să o ceară în căsătorie. Era însă curios în ce măsură averea lui o atrage și s-a gândit să o pună la încercare, înainte de a face pasul cel mare cel de a-i oferi inelul si numele. Însă a avut o surpriză de proporții.

Femeia s-a arătat mai întâi surprinsă apoi l-a anunțat că relația lor nu mai poate continua din diverse motive si culmea totul s-a intamplat fix atunci cand acesta i-a spus ca nu mai este milionar. Cuvintele femeii l-au șocat pe bărbat:

„Auzi, m-am gândit mai bine și nu mă simt pregătită să mai continui , cred ca nu sunt suficient de indragostita de tine. A fost frumos totul dar vreau să îi pun capăt acum ca sa nu suferim mai mult dupa. Înțelege-mă!” .

Dupa ce a auzit ce a avut de spus femeia vietii lui , cea pe care o iubea si o indragea atat de mult , cel mai mult din lumea asta , a realizat ca defapt iubirea pe care credea ca o are se datora banilor pe care ii avea, insa tot raul spre bine, a realizat pe cine are alaturi inainte de a face cea mai mare greseala din viata lui.

Oare mai exista dragoste adevarata? Sigur ca exista, dar nu in cazul celor doi.

 

(0)

Advertisement
loading...