O femeie a pus cratița cu mici pe aragaz și a adormit. Când a ajuns acasă, soțul a văzut negru în fața ochilor… Ce a urmat în casa celor doi pare desprins din filmele de groază:

O femeie de 51 de ani, dintr-un sat din Dâmboviţa, este în stare critică, la spital, după ce a fost snopită în bătaie de soţul ei.

Bărbatul a lovit-o crunt pe gospodină pentru că a uitat pe aragaz o cratiţă şi era cât pe ce să ardă întreagă bucătărie. Femeia era beată şi a adormit cu mâncarea pe foc.

Atena Stănescu, soacra femeii, spune că aceasta a pus cratița cu mici pe aragaz, apoi s-a întins în pat și a adormit, fiind ”beată moartă”.

Cei doi soţi sunt împreună de 16 ani. Muncesc cu ziua prin sat şi amândoi au patima alcoolului, povestesc rudele lor. După ultima păţanie, bărbatul, de 48 de ani, a ajuns după gratii, iar femeia este îngrijită într-un spital din Bucureşti.

Vecinii spun că nu era zi în care cei doi soţi să nu se certe. Niciodată însă nu au ajuns la o bătaie ca acum.

Agresorul le-a mărturisit anchetatorilor că nu a vrut să îşi omoare soţia, însă a recunoscut că a lovit-o cu pumnii şi a îmbrâncit-o. Femeia s-a lovit de un pervaz şi s-a rănit grav la cap. În urmă concluziilor preliminare, medicul legist a stabilit că victima va avea nevoie de aproape două luni de spitalizare.

Femeia este în stare critică, internată la un spital din Capitală. Bărbatul şi-a recunoscut în faţă anchetatorilor vină. A fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile, pentru violenţă în familie.

(0)

Advertisement
loading...