Mihail: ,,Am smuls fetița, i-am înjunghiat mama, m-am dus în bucătărie și am început să o tai. După ce am decapitat-o, i-au luat căpșorul în mână și am plecat la…” Ce a făcut bărbatul imediat după crimă e înfiorător

Mikhail Elinsky are 42 de ani și tocmai fusese eliberat de la un ospiciu, după ce fusese declarat sănătos, medicii nu mai considerau că este un pericol pentru societate. Se pare că el fusese instituționalizat după ce în urmă cu câțiva ani ucisese o femeie.

După ce a fost externat, bărbatul și-a decapitat nepoata în vârstă de 18 luni și a băgat groaza în locuitorii orașului rusesc Astrakhan, după ce a recurs la un gest și mai extrem decât decapitarea. Autorităților li s-a solicitat intervenția abia după ce și-a ucis cu sânge rece nepoata, a decapitat-o și a ieșit pe străzile orașului cu capul ei în brațe. Înainte de asta îi înjunghiase fetiței și mama.

f2

Spre oroarea polițiștilor, omul a fost găsit pe stradă, cu capul fetei într-o mână și cu un cuțit în cealaltă. Refuza cu orice chip să se predea.

Oamenii legii au fost obligați să îl împuște pentru a pune capăt tragediei. Mikhail a murit câteva ore mai târziu, în spital.

În prezent mama fetei se recuperează în urma loviturilor de cuțit și a traumei suferite, își plânge copilul mort și nu înțelege cum de s-a întâmplat o astfel de tragedie în viața ei. Se pare că mama fetei, Tatiana, a implorat autoritățile să nu îl elibereze din centrul psihiatric, temându-se că a rămas un pericol, de când a ucis cu sânge rece o femei, în urmă cu 6 ani.

f1

Tatiana povestește: ,,Trebuia să ieșim în parc, eu cu fiica mea. Mi-a tras-o din brațe, și a dus-o în bucătărie. Am încercat să îl opresc, dar m-a înjunghiat în stomac cu cuțitul. A închis ușa și a început să o taie”. Soțul ei, Igor, era în stare de șoc și nici nu mai putea vorbi.

Acesta este tatăl copilului:

tata

(0)

Advertisement
loading...