Marina Almasan, ravasita de durere. “Eu nu te…

Marina Almasan traieste discret de cativa ani o poveste de dragostetumultuoasa alaturi de omul de afaceri Georgica Cornu. Cand toata lumea credea ca si-a gasit in sfarsit iubirea dupa divortul cu cantec de Victor Socaciu, Marina Almasan scrie intr-un editorial publicat pe femeide10.ro despre despartire si tradare in dragoste.

“Eu nu te judec ca m-ai parasit… te judec pentru ca te-ai intors. Si, mai ales, ma judec pe mine pentru ca te-am primit inapoi. Si ca am crezut ca pot uita. Te judec, eventual, pentru ca mi-ai ucis increderea in tine. Si pentru ca nu voi mai putea pasi niciodata orbeste alaturi de tine, de teama sa nu ma trezesc, la un moment dat, singura in drum.

Degeaba iti pui cenusa-n cap, te-am iertat demult, dovada ca esti langa mine. Te-am iertat din prea multa iubire. Si din singuratate. Si din deceniile de amintiri care ne leaga. Plus copiii, desi sunt mari deja. Desi ma cearta ei insisi pentru ca te-am iertat…

Dar ce ne facem cu uitarea? Uitarea nu mai vine. Amintirea aceea urata continua sa-mi apese gandurile. Nu-mi iese din minte ziua aceea, neagra zi a dragostei mele, cand, din tot ce-am crezut ca am cladit impreuna, a ramas un bilet. Biletul tau de adio. Ca-n filme. Biletul in care-mi marturiseai ce mult m-ai iubit. Si te intrebai unde s-a pierdut iubirea. Si cum de si-a facut loc altcineva in sufletul tau. (…)”, a scris Marina Almasan.

CITESTE SI: A găsit în casă un vierme cu braţe. A decis să-l crească

A decis să-l crească. Peste ani, șoc! Ce creatură era!

Un bărbat din Buenos Aires, Argentina, care locuia la marginea unei păduri, a găsit în casă o vietate ce părea un vierme cu braţe. Galeria Foto.

I s-a părut o creatură ciudată şi interesantă, în acelaşi timp, aşa că s-a decis să-l crească. Pe măsură ce anii treceau, iar viermele creştea, creatura îşi modifica structura. Nu mai părea deloc ce credea bărbatul că e, ci mai degrabă semăna cu o reptilă.

A arătat “prada” unor doctori veterinari, iar aceştia l-a şămurit ce era: un tip de şarpe cu braţe, ce este foarte periculos, dar şi veninos.

Sarpele! De departe, cel mai temut si demonizat animal. Timp de milioane de ani, grupa serpilor s-a tarat lubric, sasaind incolo si incoace, inspaimantadu-i pe cei slabi de inger laolata cu ignorantii care cred si astazi ca toti serpii sunt veninosi, deci trebuie omorati, iar daca, Doamne Fereste! te musca vreun un sarpe, urmeaza implicit vizita Doamnei cu Coasa. Pentru linistea si siguranta tuturor, va anunt ca viperele, singurii serpi veninosi din Romania, nu se compara nici in gluma cu cei mai duri serpi ai lumii. Respectivii sunt reptile atat de periculoase incat pentru veninul unor astfel de specii nu s-a descoperit inca antidot.

(0)

Advertisement
loading...