Lovitura neasteptata pentru Monica Gabor! A fost data in judecata

Logodnica lui Mr. Pink se va intoarce in tara pentru ca s-a trezit cu un proces pe cap la Tribunalul Bucuresti! Vezi aici despre ce este vorba. Monica Gabor are necazuri in instanta cu una dintre firmele pe care le detine.

Cand a ales sa se stabileasca in Los Angeles, acasa la logodnicul ei, Mr. PInk, Monica Gabor si-a dizolvat mai toate firmele din Romania, prin intermediul carora isi desfasura activitatile din domeniul televiziunii. Acum patru ani, in 2013, firma SC Monica Gabor SRL intrase si ea in lichidare, avand la acel moment o datorie la bugetul de stat de 7329 de lei. Deschisa in 2006, respectiva firma a Monicai a fost pe pierdere mica in 2008 si 2009, cu sume de cateva sute de lei anual, dupa care in documentele oficiale nu au mai fost inregistrate rezultate.

Tocmai de aceea, surprinde procesul intentat de cativa oameni de afaceri straini, care solicita in acest moment radierea firmei Monicai, printr-un proces demarat luna trecuta la Tribunalul Bucuresti! Pe langa SC Monica Gabor Media SRL, in calitate de parat mai apare in cauza si Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, urmatorul termen fiind fixat de instanta pentru 24 octombrie, dupa ce pe 12 septembrie s-a amanat totul din lipsa de procedura.

CITESTE SI: A găsit în casă un vierme cu braţe. A decis să-l crească

A decis să-l crească. Peste ani, șoc! Ce creatură era!

Un bărbat din Buenos Aires, Argentina, care locuia la marginea unei păduri, a găsit în casă o vietate ce părea un vierme cu braţe. Galeria Foto.

I s-a părut o creatură ciudată şi interesantă, în acelaşi timp, aşa că s-a decis să-l crească. Pe măsură ce anii treceau, iar viermele creştea, creatura îşi modifica structura. Nu mai părea deloc ce credea bărbatul că e, ci mai degrabă semăna cu o reptilă.

A arătat “prada” unor doctori veterinari, iar aceştia l-a şămurit ce era: un tip de şarpe cu braţe, ce este foarte periculos, dar şi veninos.

Sarpele! De departe, cel mai temut si demonizat animal. Timp de milioane de ani, grupa serpilor s-a tarat lubric, sasaind incolo si incoace, inspaimantadu-i pe cei slabi de inger laolata cu ignorantii care cred si astazi ca toti serpii sunt veninosi, deci trebuie omorati, iar daca, Doamne Fereste! te musca vreun un sarpe, urmeaza implicit vizita Doamnei cu Coasa. Pentru linistea si siguranta tuturor, va anunt ca viperele, singurii serpi veninosi din Romania, nu se compara nici in gluma cu cei mai duri serpi ai lumii. Respectivii sunt reptile atat de periculoase incat pentru veninul unor astfel de specii nu s-a descoperit inca antidot.

(2)

Advertisement
loading...