E oficial! Tavi Clonda a dezvăluit numele fiicei sale! Pe fetița Gabrielei Cristea o va chema așa

Gabriela Cristea și Tavi Clonda de-abia așteaptă să își cunoască fiica și să îi ureze bun venit în această lume, de aceea cei doi numără zilele, acest lucru se poate întâmpla în orice moment, iar viitorii părinți deja i-au ales numele micuței lor care este deja specială, o țară întreagă îi așteaptă nașterea!

Toată lumea se întreabă cum o va chema pe fetița lui Tavi Clonda și a Gabrielei Cristea. Cel care a făcut lumină din acest punct de vedere, cel puțin parțial, a fost viitorul tătic. Deși cei doi vor ca prenumele fetei să rămână o surpriză pentru public, numele acesteia, adică numele de familie, e sigur și stabilit: Clonda!

Iată ce a declarat Tavi Clonda în cadrul unei emisiuni televizate:

,,Noi suntem doar Clonda. Şi Gabriela la fel. Gabriela Cristea e numele de scenă. Aşa a vrut ea, eu nu i-am impus nimic. Nu mă deranja oricum (…) Important e că numele principal e numele principal. Înseamnă foarte multe lucruri”.

Cei doi se pregătesc să fie părinți model, plănuiesc să se ocupe în detaliu de creșterea micuței și spun că refuză să apeleze la serviciul unor bone: ,,Nu vrem bone, nu vrem sa stricăm căsnicia cu filipineze. O să ne ajute mama, mai avem prieteni”, a mai spus Tavi Clonda.

Gabriela Cristea va deveni mamă pentru prima dată, după mulți ani de chin și tratamente scumpe, acum minunea s-a produs. Cei doi au anunțat că, dacă totul decurge conform planului, fetița lor se va naște pe data de 11 octombrie 2017.

tavi-gabi-cristea

Sursa: spynews.ro

(0)

Advertisement
loading...