După furtuna din țară, meteorologii au alte vești proaste. Au făcut anunțul pentru sfârșitul de săptămână, ce ne așteaptă

Potrivit ANM, vremea va continua să se răcească în toate regiunile țării.

Vor fi înregistrate averse în vestul, centrul și nordul țării, pe arii extinse, în timp ce în sud și est, ploaia va apărea izolat. În Banat se vor acumula până la 15-20 mm.

Vântul va sufla moderat în toată țara, o excepție fiind Moldova, unde vântul va fi slab. Cele mai mari valori termice vor fi înregistrate în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

De astăzi vremea se va răci în toate regiunile țării, vor fi înregistrate averse pe arii extinse, vântul va sufla moderat.

Vineri vremea va fi rece în toată România, singura excepție fiind sud-estul, unde cerul va fi variabil. În vest se vor înregistra ploi, dar și în nord și în centrul țării, unde se vor acumula până la 15-20 mm, iar vântul va sufla tare în sud, cu rafale de pâna la 60-70 km/h.

Sâmbătă temperaturile vor crește ușor, în comparație cu ziua precedentă, iar vremea se va ameliora în vest, centru și nord. Vântul va slăbi în intensitate în sudul țării, dar se va menține moderat la munte.

Duminică vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă şi va ploua slab în majoritatea teritoriilor. Cerul va fi mai mult acoperit de nori, iar la munte sunt aşteptate averse. Vântul va sufla slab şi moderat.

Surse: wowbiz.ro, jurnalul.ro

(0)

Advertisement
loading...