Cu ce se ocupă Marcel Toader

Marcel Toader a susținut sus și tare că nu a fost niciodată întreținut de femeile din viața lui, mai ales de către Maria Constantin.

Cu toate acestea, afacerea despre care Marcel Toader spunea că îi aduce contracte de sute de mii de euro este falimentară. Firma Blue Ciel SRL, care are ca obiect de activitate construcţia de piscine, și-a cerut de curând insolvența.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti vor judeca cererea de intrare în insolvență a firmei lui Toader pe data de 6 noiembrie. În tinerețe, Marcel Toader a fost rugbyst. Component de bază al echipei Steaua, Marcel Toader a câștigat cu aceasta 3 titluri de campion.

De asemenea, el a prins și lotul selecționatei de rugby a României, pentru care a jucat la Campionatul Mondial din 1987.

Terry Gobanga este o femeie din Nairobi care a trăit cea mai cumplită experiență, chiar în ziua în care ar fi trebuit să mireasa alesului inimii ei.

Femeia a scris o carte inspirată din viața ei presărată cu nenorociri la tot pasul, dar peste care a reușit sa treacă și să nu se lase doborâtă.

Terry a povestit într-un interviu pentru BBC că totul a început în ziua în care trebuia să se mărite, după ce un grup de bărbați au răpit-o și au violat-o timp de şase ore.

„În timp ce mă întorceam spre casă, am trecut pe lângă un tip care stătea pe capota unei maşini. Dintr-o dată, m-a apucat din spate şi m-a aruncat pe bancheta maşinii. Mai erau doi bărbaţi înăuntru şi au pornit la drum. Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă”, a spus femeia.
În timp ce se lupta să scape de violatori, Terry a ajuns să fie înjunghiata în stomac, iar apoi s-a prăbușit inconștientă pe asfalt. Indivizii au fugit de la fața locului, iar câțiva vecini au văzut trupul aproape fără viaţă al fetei.

Aceștia au crezut că a murit și au vrut să o transporte spre morgă, însă Terry a reușit să dea semne vitale între timp, astfel încât, au trimis-o direct la spital.

Femeia și-a revenit după nefericitul eveniment. Șapte luni mai târziu s-au căsătorit. Din nefericire, la nici o lună după nuntă, soţul lui Terry a murit intoxcat cu monoxidul de carbon de la soba din casă.

Familia acestuia au acuzat-o pe femeie că e blestemată, iar Terry abia a reușit să își revină.

Din fericire pentru ea, bunul ei prieten, care a fost alături de ea în toată perioadă neagră, a fost şi cel care avea să îi redea surâsul înapoi.

„Tonny m-a cerut în căsătorie, dar i-am spus să cumpere o revistă şi să îmi citească povestea, iar apoi să îmi spună că mă iubeşte. S-a întors şi mi-a spus că mă iubeşte şi încă vrea să se căsătorească cu mine. Dar i-am spus: «Ascultă, mai e un lucru – nu pot face copii, aşa că nu mă pot mărita cu tine»”, a relatat. „«Copiii sunt un dar de la Dumnezeu», a spus. «Dacă îi vom avea, Amin. Dacă nu, voi avea mai mult timp să te iubesc»”, a povestit femeia.

După un an de la nuntă , Terry a reusit să ramână însărcinată şi să dea naştere unei fetiţe sănătoase.

„Mă numesc Bogdan, am 31 de ani. La nunta vărului meu, am furat mireasa și am făcut amor cu ea. Apoi, ea mi-a trimis…

Poveste adevărată: “Am furat mireasa şi am făcut amor cu ea”

“Din pat in pat” este rubrica fara perdea, despre sex, ce raspunde tuturor dilemelor cititorilor. Psihologul Jaqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai intime probleme, gasind rezolvare pentru fiecare.

Buna Jacqueline,

Ma numesc Bogdan, am 31 de ani si sunt din Adjud.

Weekend-ul trecut am fost cavaler de onoare la nunta verisorului meu mai mic. Cum se face la noi, am furat si eu mireasa. Am dus-o la un motel si, dintr-una intr-alta, am facut sex cu ea. Sincer sa fiu, mi-a placut. Si ei i-a placut, nu voia saraca Danuta sa se mai intoarca la nunta. Intr-un final, ne-am intors, ce era sa facem?! Dar a fost foarte ciudat, nici nu mai avea chef sa danseze cu varul meu. Mi-a trimis apoi un SMS si mi-a zis ca s-a indragostit de mine si ca a facut o mare prostie ca s-a maritat cu var-miu. Sincer, si eu am prins drag de ea. E fata frumoasa, ingrijita, curata, si ar cam merge, asa. Nu stiu ce sa fac. De o saptamana, sunt ingandurat, stau in casa si beau.

 

Nu unul, ci trei! Gabriela Cristea tocmai ce a anunțat și nu mai poate de frică: “La prima ecografie ne-a zis că…”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a făcut dezvăluiri despre fiica ei, care urmează să vină pe lume în curând.

Gabriela Cristea, care a anunțat că urmează să intre în concediu prenatal, este însărcinată cu primul ei copil și abia așteaptă să-și strângă fiica în brațe. Vedeta și partenerul ei de viață, muzicianul Tavi Clonda, care s-au mutat în casă nouă de curând, au făcut toate aranjamentele în casă astfel încât micuța lor copilă să beneficieze, când va veni pe lume, de tot confortul.

Prezentatoarea de televiziune a acordat un interviu pentru o emisiune de la Kanal D, în care a dezvăluit că a ales deja nume pentru bebelușul ei. Moderatoarea a explicat că fiica sa nu va avea doar un singur nume, ci trei, fiecare dintre acestea având o semnificație aparte.

„A fost o sarcină ușoară pentru mine pentru că am avut doar o intervenție la un moment dat. Pe la vreo 4 luni jumate -5 luni am avut niște contracții și am stat o zi în spital. Am avut și atacuri de panică. Intri în panică pentru că ai senzația că nu te descurci. Am înțeles că asta se întâmplă la primul copil. Icoana e de la un prieten și am ținut mult să aibă o icoană cu sfântă familie în cameră. Noi ne-am dorit mai mult fetiță. La prima ecografie ne-a zis că e …, dar nu era.

Va purta trei nume, deoarece fiecare nume are o semnificație pentru noi. Nu îl spun până nu se naște. Vreau să fie sănătoasă. Oricum ar fi este copilul nostru, o să îl iubim din tot sufletul nostru. O să ne împărțim cumva sarcinile. El și-a dorit să fie cel care îi face băiță. Cred că face un pic de yoga acum. Are un program de sughiță în fiecare seară”, a declarat Gabriela Cristea.

„Săptămâna viitoare oricând se poate întâmpla. Sunt pregătită să o primesc cu brațele deschise. Am 36 de săptămâni. Avem și un baldachin. Mi-e frică de naștere mai mult decât de momentul când o să vină ea. Aș fi vrut natural, dar nu mi-a ieșit pentru că am o trombofilie, sângele e subțiat și există riscul unei hemoragii. Nu e ceva grav, multe femei au. De săptămâna viitoare o să mă apuc de bagaj. Cristina Șiscanu mi-a dat o pereche de pantofi frumoși”, a mai spus ea.

 

Se plimba pe plajă când a văzut cum valurile puternice înghițeau mașina. „Ajutați-ne! Mama noastră vrea să ne omoare”

Era o zi obișnuită, în primăvara anului 2014. Tim Tesseneer era împreună cu familia de-a lungul plajei Daytona din Florida, când a văzut brusc ceva ciudat. Un minivan se îndrepta spre ocean.

Soția lui Tim și-a luat camera și a început să filmeze. Apoi, câteva secunde mai târziu, a auzit un urlet disperat de ajutor. Păreau să fie galsul unui copil mic. Așa că, fără să ezite, Tim a sărit din mașină și a alergat către acel loc. Dar nu era pregătit pentru ceea ce urma să găsească înăuntru.

A văzut doi copii pe bancheta din spate, care strigau după ajutor. „Ajutați-ne! Ajutați-ne! Mama noastră vrea să ne omoare”, au țipat atunci cei mici.

Mama lor era pe scaunul șoferului și era evident că nu era în regulă. „S-a uitat spre noi cu o privire îngrozitoare. Nu-mi place să folosesc asta, dar arăta ca și când ar fi fost posedată!”, a declarat Tim.

În acel moment, un alt trecător a venit la Tim și a încercat să interacționeze cu mama și să scoată copiii din mașină. Apoi, în cele din urmă, au reușit să deschidă ușa mașinii și să salveze copiii.

Dar, pe măsură ce mașina se îndrepta tot mai mult spre ocean, Tim a văzut că mai era un copil așezat pe bancheta din spate. Mama a ieșit calmă din mașină, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, în timp ce automobilul plutea în mare, cu copilul încă înăuntru.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, mulțumită oamenilor care au intervenit și au scos copilul înainte ca valul să înghită complet mașina.

Se pare că mama suferea de afecțiuni psihiatrice și era în evidența personalului medical. După acest episod, femeia a fost supusă la mai multe teste, dar ea nu mai reprezintă o amenințare pentru copiii săi.

 

Vremea se schimbă radical în următoarele ore. Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) a emis o alertă de ploi şi vânt, valabilă în toate regiunile, până marţi, 12 septembrie, ora 21.00.Specialiştii spun că un ciclon periculos, care a făcut ravagii în Europa, în special în Italia, unde au căzut precipitaţii de 200 l/mp în 24 de ore, ajunge şi în România.

Conform meteorologilor, în intervalul 11 septembrie, ora 17.00 — 12 septembrie, ora 21.00, temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze la rafală de 45 — 50 km/h, iar în Banat, Dobrogea şi la munte, pe arii restrânse, de peste 55 — 60 km/h. În noaptea de luni spre marţi (11/12 septembrie) şi pe parcursul zilei de 12 septembrie, în Oltenia, Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei, la deal şi la munte, vor fi şi intervale de timp cu averse, descărcări electrice şi posibil grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 25 — 30 l/mp.

Vară târzie în septembrie

Conform prognozei pentru următoarele 3 luni, pânî la sfârşitul lunii septembrie se anunţă vreme bună. Temperatura medie lunară a aerului va fi mai mare decat media multianuală, mai ales în sud-estul, sudul şi vestul ţării. Media multianuală, măsurată din 1981, este de 14,8 grade Celsius. Precipitaţiile vor fi la fel de reduse în mai multe zone din ţară, cu excepţia regiunilor nordice. Meteorologii spun că temperatura medie lunară a aerului va avea valori mai ridicate decât media multianuală îndeosebi în sud-estul, sudul şi vestul ţării. Cantităţile totale de precipitaţii vor fi în general deficitare, exceptând regiunile nordice şi centrale unde, local, vor fi apropiate de norma climatologică.

 

Citeste si: Am chemat un instalator sa-mi repare centrala. A doua zi am gasit ASTA in cutia postala.

Pe 22 februarie s-a nascut copilul meu. Pe 23 dimineata mi s-a stricat centrala si era un frig in casa… Am chemat un instalator, a reparat-o. A doua zi, am gasit asta in postala.

Au chemat un instalator să le repare caloriferul, dar nu se așteptau la o asemenea surpriză
Să fii în împosibilitatea de a-ți încălzi locuița în perioada rece este un lucru trist, dar situația este de două ori mai gravă atunci când ai în casă un nou născut.

Maria și Jesse Hulcher, doi soți din America, au trăit această experiență neplăcută chiar înainte să devină părinți. Erau încrezători cu privire la pregătirea pentru venirea primului lor copil pe lume, dar s-au lovit de o situație neprevăzută.

Cu câteva zile înainte să aducă acasă noul născut, soților li s-a stricat sursa de încălzire din casă, chiar în mijlocul iernii.
Panicat, Jesse a apelat la ajutorul unui instalator profesionist pentru a le repara sursa de căldură.
Omul a venit imediat și a rezolvat problema, însă câteva zile mai târziu, când s-au uitat în cutia poștală, au avut o mare surpriză.

Instalatorul știa că familia se confruntase cu dificultăți financiare și a încercat să îi ajute. Când au deschis plicul cu factura, Maria și Jesse au fost plăcut surprinși să constate că nu au nimic de plată. Tot ce voia instalatorul era ca ei să poată avea grijă de copilul lor.

„Fără plată.
Aveți grijă de copilul vostru,
Craig”, a scris instalatorul pe factură.

Impresionată până la lacrimi de gestul instalatorului, Jesse Hulcher a povestit întreaga întâmplare pe o rețea de socializare, unde s-a viralizat instant.

Camelia: “Sunt măritată de 18 ani, dar pentru că soțul meu nu mă mai satisfăcea din niciun punct de vedere. Așa l-am înșelat, dar el m-a prins…

Camelia: “Sunt măritată de 18 ani, dar pentru că soțul meu nu mă mai satisfăcea din niciun punct de vedere. Așa l-am înșelat, dar el m-a prins cu el în urmă cu o lună. Știți ce mi-a făcut? Sunt prăbușită…” L-a înșelat, dar a pățit-o rău. Nu din partea bărbatului, ci mai mult a fiului. Care a fost tot planul!

Mă numesc Camelia, sunt căsătorită de 18 ani și am un băiat de 15 ani împreună cu soțul meu. Mai am și o fata de 19 ani dintr-o relație anterioară, o fata pe care soțul meu a acceptat-o odată cu mine. În urmă cu 8-9 ani, soțul a rămas fără serviciu plecând în străinătate, iar de aici au început și probleme noaste.

A stat acasă în toată această perioadă, până anul trecut, când a găsit de munca ceva ce îi plăcea lui. În toți acești ani, eu am fost nevoită să știu de tot ce ține de casă, copii, ba chiar am ajuns să fac credite in banca pentru a reuși să întrețin casa, să plătesc facturi și toate cele, perioadă în care nici macar apreciere nu am avut de la el. Din partea lui nu veneau decât replici, „Dar ce te-am pus eu să faci?”.

În urma cu 10 luni am întâlnit un bărbat care părea să mă înțeleagă, să mă aprecieze, sa mă respecte și să mă iubească, așa că am intrat într-o relație cu el. Simt că e bărbatul pe care l-am așteptat o viață, bărbatul care să mă completeze.
În urmă cu o lună, soțul a aflat de relația mea cu acest bărbat, binenteles că s-a lăsat cu scandal și cu plecarea mea de acasă, băiatul rămânând la soț, neacceptand relația mea cu acest bărbat.
Nu am stat plecată decât două zile, după care, la insistențele băiatului și ale soțului, m-am întors acasă. Timp de o lună după ce m-am întors nu am avut parte decât de reproșuri și de injurii, lundu-și angajamente după fiecare cearta că nu se va mai repeta.

În urma cu o săptămână m-am hotărât că nu pot trăi așa o viața întreagă și că el nu va accepta niciodată ceea ce s-a întâmplat și am plecat iarăși de acasă, de data asta a mers și băiatul cu mine. De când am plecat mă sună soțul aproape zilnic sa mă întorc acasă, că nu o să-mi mai reproșeze ce s-a întâmplat, că îi este greu fara noi, în schimb eu nu-mi doresc să mă întorc din cauza acestui bărbat cu care eu nu am terminat relația si pe care îl iubesc. Băiatul l-a acceptat, dar îl simt că nu îi este bine așa și mă doare când îl privesc, cu siguranță și-ar dori să ne întoarcem acasă în orice moment.

Vreau sa te rog să-mi dai un sfat, ce ar trebui sau ce ar fi mai bine sa fac? Să mă întorc acasă de dragul copilului sau sa rămân în continuare cu acest bărbat pe care îl iubesc? Mulțumesc!

Draga meu,
Băiatul tău este deja mare, ai putea începe să ai mai multă încredere în el. Dacă spui că până la urmă l-a acceptat pe acel bărbat, înseamnă că ceva-ceva a înțeles și el, chiar dacă e adolescent și sensibil.
Soțul tău, în toți acești ani, s-a comportat ca un copil de care a trebuit să ai grijă, și nici măcar bunul simț de a se purta frumos cu tine nu l-a avut. De ce te-ai întoarce la el? Dacă e așa de deștept cum se crede, să-l vedem cum se descurcă singur. Doar nu ești mama lui, să te simți responsabilă față de el. Să dea dovadă că este bărbat, dacă e în stare.

Dacă tu simți că inima te cheamă față de acest om pe care l-ai cunoscut, ai și tu dreptul la iubire, după toate cele prin care ai trecut. Fiul tău a fost martor la toate evenimentele, poate judeca și singur cum stau lucrurile.
Întreabă-l ce ar face el în locul tău, explică-i cu răbdare toate datele problemei. Lasă-l pe el să aleagă unde vrea să stea, fii de acord să se mai ducă și la tatăl lui, pentru că este normal să-i fie dor de el. Ceea ce te ține pe tine legată de soț sunt doar atașamentele și obișnuința, nu iubirea și nimic din ceea ce o soție ar trebui să simtă față de soțul ei.
Dacă el va fi în stare să te recâștige – foarte bine. Deși, tu i-ai dat o șansă și a venit numai cu reproșuri.
Dragă Camelia, fii mai fermă și mai curajoasă, viața ta este acum, anii trec și nu se mai întorc niciodată înapoi. Tu când o să-ți dai voie să fii fericită?

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Motivul uluitor pentru care NU trebuie să mai mănânci niciodată pepene cu PÂINE

Am auzit, poate, la bunici, că pepenele roșu nu conține decât apă şi zahăr, însă acesta este, de fapt, un aliment foarte nutritiv. Are un conţinut ridicat de vitamine, minerale şi antioxidanţi. Ca să nu amintim și de numărul foarte mic de calorii.

Pepenele roșu este sinonim cu vara şi picnicurile, şi asta pe bună dreptate. Calitatea lui răcoritoare şi gustul dulce ajută la combaterea căldurii şi devine un desert gustos, perfect pentru zilele toride. Multe studii au arătat faptul că, pepenele scade rata obezităţii şi deci a mortalităţii, din această cauză, la nivel global, dar reduce și riscul de a ne îmbolnăvi de diabet sau boli de inimă.

De ce să nu mânânci pepene cu pâine:

Oricât de gustoasă ar fi, această combinație este cât se poate de nesănătoasă. Și asta pentru că pepenele este un aliment foarte acid, care fermentează în stomac, încetinind astfel digestia altor produse. Pâinea, la rândul ei, este un aliment care conţine suficient zahăr încât nivelul glicemiei să crească rapid, iar combinaţia cu pepene – bogat în zaharuri, nu va fi deloc una fericită pentru organism.

Cum să alegi pepenele roșu

Acum că știi cum se consumă corect pepenele roșu, trebuie să afli și cum să îl alegi. Caută un pepene verde, ferm, greu şi simetric, fără pete moi sau ”vânătăi”. La atingere, ar trebui să îţi dai seama de textura fructului din interior. Una dintre cele mai populare metode de a verifica daca un pepene este copt este testul sunetului. Atunci când îl lovești ușor cu degetele, trebuie să se audă ca un ecou.
Un alt lucru important pe care trebuie să îl știi este că trebuie să speli pepenele la exterior înainte de consum pentru a fi înlăturate bacteriile de la suprafaţă.

Și, dacă ești mereu tentată să le dai la o parte, află că și seminţele de pepene sunt extrem de sănătoase şi chiar este recomandat consumul lor. Proteinele din seminţe conţin aminoacizi esenţiali printre care şi arginina care are capacitatea de a regla tensiunea arterială. De asemenea, acestea mai au și vitamine din grupul B, fără de care nutrimentele din alimente nu pot transformate în energie.
Aşadar, dacă vrei să ai un organism sănătos şi să te bucuri de vară, încearcă să renunţi la combinaţia de pepene cu pâine care îţi place atât de mult.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

NU EXISTĂ PĂCAT MAI MARE! PREOT: Femeile care fac asta în PAT, să fie trimise la închisoare…

Un preot vrea să trimită la închisoare femeie care, în timp ce întrețin relații, rostesc numele lui Dumnezeu.

“Nu există un păcat mai mare în ceea ce privește folosirea greșită a numelui lui Dumnezeu decât atunci când o femeie îl rostește în timpul actului intim”, a declarat preotul american John Hagee, potrivit naij,com

“Dacă ar fi după mine, aș duce la închisoare orice femeie care face asta”, a adăugat acesta.

De asemenea, multi preoti considera si masturbarea un pacat la fel de mare, mai ales preotii romani:

“Malahia (n.r. – masturbarea) este păcatul pe care-l face cineva singur, artificial, prin deprinderea pătimaşă a scurgerii de sămînţă cu mâna, împins fiind de poftele trupeşti aţîţate de o imaginaţie neânfrânată, excitată de gândurile rele, cultivată cu lecturi din romane pornografice, priviri a unor imagini şi filme pornografice şi lipsă de educaţie.

Unii ca aceştia pierd memoria, devin nervoşi, le tremură corpul, iar în căsătorie obţin copii slăbănogi şi la trup şi la suflet. Malahia – zice Sfîntul Ioan Scărarul – este curvie ce se face fără de alt trup. Tot acesta numeşte malahia moarte şi pierzanie, care totdeauna se află la noi şi se poartă împreună cu noi şi mai vîrtos în vremea tinereţilor.

Pentru aceasta e foarte greu să se depărteze de dînsa şi să se pocăiască cei care s-au prins odată de dânsa”, notează preotul Andrei Popa, pe site-ul ortodoxia.md.

Celor care simt că suferă din pricina dependenţei de acest obicei, preotul Vasile Filat la recomandă următoarele, pe site-ul moldovacrestina.net:

– Studiază sistematic Sfintele Scripturi şi fă-ţi un obicei în această privinţă.

– Păzeşte-ţi mintea de orice lucru care te provoacă să te gândeşti la amor. Aceste lucruri pot fi internet, reviste, cărţi, filme, discuţii cu anumite persoane care privesc uşor la acest păcat sau unii care se numesc creştini dar care sunt doar cu numele şi practică aceste lucruri murdare, etc.

– Evită atingerea ocazională a organelor genitale pentru că în felul acesta te vei stimula singur (singură) şi apoi nu vei putea rezista ispitei. Fă baie repede şi nu lungi atingerea mai mult decât este nevoie pentru a te spăla.

 

 

(2)

Advertisement
loading...