Crimă oribilă în Capitală! O doctoriţă a fost înjunghiată în apartamentul ei şi lăsată într-o baltă de sânge! A fost găsită fără suflare chiar de către fiul ei. Detalii șocante… Stai să vezi cine a fost criminalul…:

O femeie a fost găsită înjunghiată în apartamentul ei din 13 septembrie, iar suspect este concubinul acesteia. Tânăra, despre care vecinii spun că era medic stomatolog, a fost găsită fără suflare chiar de fiul ei.

Când a intrat în casă şi şi-a văzut mama fără suflare, băiatul a intrat în stare de şoc. Un vecin a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat crima. Imediat, zona a fost împânzită de poliţişti şi criminalişti.

Aceştia au adunat probe de la faţa locului, iar toate îl incriminează pe concubin.

Se pare că iubitul femeii, care este un cetăţean cu dublă cetăţenie, a fugit cu maşina acesteia imediat după crimă. Din primele informaţii, criminalul este patronul unei firma de comisariat vamal. Omul a fost implicat într-un scandal cu PNA (Parchetul Naţional Anticorupţie) în 2004

Poliţiştii îl caută la această oră şi vor să-l audieze pentru a afla cum s-a ajuns la omor.

Vecinii spun că Nicoleta profesa ca medic stomatolog într-un cabinet din Ploieşti. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să stea mult timp în spatele gratiilor.

Sursa: observator.tv

(0)

Advertisement
loading...