Cele mai puternice „sucuri-detergent“, perfecte pentru curatarea grasimilor si intarirea sistemului imunitar

Sucurile din fructe şi legume proaspete potolesc setea, hidratează organismul şi protejează împotriva microbilor. În plus, pot fi folosite în curele de slăbire pentru că topesc rapid grăsimile.

Grepfruitul împiedică dezvoltarea tumorilor

Imagini pentru suc de grefe

Grapefruitul este un detoxifiant puternic care ajută organismul să scape de microbii dăunători şi contribuie la întărirea sistemului imunitar. De asemenea, grapefruitul stimulează refacerea ţesuturilor şi împiedică dezvoltarea tumorilor. Grapefruitul este un detoxifiant natural care acţionează asupra sistemului digestiv şi a ficatului.

Acţiunea sa de detoxifiere se combină în mod armonios cu un efect puternic de oprire a dezvoltării bacteriilor, ciupercilor, paraziţilor şi virusurilor. Grapefruitul mai conţine substanţe fitochimice protectoare care îmbunătăţesc imunitatea şi stimulează vindecarea rănilor. 

Specialiştii spun că grapefruitul este un remediu antistres şi este un ingredient cheie al producţiei de serotonină, cunoscută drept „hormonul fericirii”. Sucul de grepefruit abundă în vitamina C, ajutând la arderea grăsimilor. Acelaşi rol îl are şi acidul acetic conţinut de oţetul de mere.

Rodia ajută la eliberarea toxinelor

Imagini pentru suc de rodie

Rodiile au un conţinut bogat de polifenoli, antioxidanţi care ajută la eliberarea toxinelor din organism, dar care accelerează şi metabolismul, grăbind arderea grăsimilor, mai ales a celor care formează „colăceii” de pe burtă.

Acest suc dulce-acrişor are şi beneficiul de a scădea apetitul, au constatat cercetătorii americani de la universitate din California.

Roşia, un puternic anitoxidant

Imagini pentru suc de rosie

Roşiile conţin biotină, care mai este cunoscută şi drept vitamina B7, sursă de energie pentru organism, astfel încât acesta să aibă forţa necesară să ardă grăsimile. De asemenea, roşiile sunt bogate şi în crom, care stabilizează nivelul de zahăr din sânge, ceea ce înseamnă că împiedică formarea de depozite de grăsime.

Cu un bogat conţinut de sodiu, potasiu, calciu şi magneziu, sucul de roşii este un puternic detoxifiant şi anti-cancerigen. Sucul de rosii este o sursă importantă de vitamine, minerale şi antioxidanţi puternici şi conţine cantităţi mari de vitamina A şi C. Aceste vitamine stimulează sistemul imunitar, reducând efectele nocive ale radicalilor liberi. Un pahar de suc de roşii oferă peste 70% din necesarul zilnic de vitamina C.

Merele, esenţiale pentru o digestie bună

Imagine similară

Şi merele se numără printre fructele care pot fi consumate aproape fără restricţii, deoarece sunt un adevărat remediu pentru diverse afecţiuni şi fac minuni în curele de slăbire.

Un suc de mere în care ai adăugat puţină scorţişoară topeşte depozitele de grăsimile. Scorţişoara ajută la accelerarea metabolismului, iar merele sunt bogate în fibre, esenţiale pentru o digestie bună.

Sanatate si Voie buna!


Loading...
Advertisement
loading...