Anuntul facut de Lucian Bute si sotia lui. Se intampla la exact 5 ani de la nunta:

Lucian Bute si sotia lui, Elena, au facut marele anunt.

Pugilistul Lucian Bute a anunţat că va deveni tată pentru a doua oară, soţia sa Elena fiind însărcinată în trei luni. Fostul campion mondial, care a fost nas de cununie, mai are deja o fetita cu Elena, Ema Anabella, in varsta de 1 an si 3 luni.

„#familiaBute aşteaptă un băieţel în Decembrie!”, a scris Lucian Bute pe Facebook, în română, franceză şi engleză. Soția lui Lucian Bute este însărcinată în trei luni, iar în decembrie va deveni mămica unui băiețel. Cei doi sunt extrem de fericiți că își vor mări familia.

Pugilistului de 38 de ani este topit după Ema Anabella, care i-a schimbat viața. Anul trecut, când s-a născut minunăția din familia lor, Lucian Bute declara: „Viața are un nou sens pentru noi. Mulțumesc lui Dumnezeu!”. În ultima vreme, Lucian Bute a dispărut din luma reflectoarelor, pentru că a vrut să stea alături de familia sa şi să se bucure de fiecare moment împreună cu micuţa Ema.

Familia Bute este stabilita de ani buni in Canada, Lucian alegand insa ca loc de cantonament, de cele mai multe ori, insorita Florida, unde detine o vila impunatoare.

Lucian Bute nu a mai jucat din 2017

Lucian Bute nu a mai jucat din 25 februarie 2017, când a fost învins de columbianul Eleider Alvarez, prin KO în repriza a cincea, într-un meci care a avut loc la Quebec. Pentru Bute, care are un bilanţ de 32 de victorii, trei înfrângeri şi o remiză la profesionişti, acesta a fost al doilea eşec din carieră prin KO, după cel din 2012, în faţa lui Carl Froch.


Loading...
Advertisement
loading...