A fost răpit la vârsta de 5 ani, dar 19 ani mai târziu este descoperit în viață! Acum le mulțumește din suflet răpitorilor

Acum le mulțumește din suflet răpitorilor dintr-un motiv dureros. Uite ce a făcut în tot acești ani:

Richard Wayne Landers Jr. a fost răpit la vârsta de 5 ani de către bunicii săi care l-au ținut departe de părinți timp de aproape 20 de ani, acum el vorbește despre experiența lui și le ia apărare bunicilor care l-au separat de părinți.

Deși băiatul trăise încă de la naștere cu bunicii, un ordin judecătoresc avea să schimbe asta. Conform KARE 11, în anul 1994 familia Landers a fugit din Indiana cu Richard pentru a scăpa de mama și tatăl vitreg ai băiatului care trăiau în mașină, nu avea serviciu și se luptau pentru custodia copilului.

Iată ce spune băiatul, acum un adevărat bărbat: ,,Am fost acolo unde trebuia să fiu, bunicii mei au avut dreptate în ceea ce au făcut și nu îmi pasă de ce spun alții”. După ce și-au răpit nepotul, Richard E. și Ruth A. Landers și-au schimbat numele în Raymond Michael Iddings și Susan Kay Iddings. Deși au fost acuzați de răpire, cazul s-a închis fiindcă poliția nu le putea da de urmă.

Când Richard a fost găsit, în 2013, el avea 24 de ani, era căsătorit și aștepta primul copil. Până în această zi el își apără bunicii, cuplul care l-au crescut, în ciuda faptului că sunt în fața unei acuzații de răpire. Un caz ca în filme, nu-i așa?

CITESTE SI:

S-a dus la magazin să își cumpere o rochie neagră de doliu pentru înmormântare, dar, cum a văzut-o, vânzătoarea i-a spus 5 cuvinte

Am avut o zi foarte proastă și mi-a fost greu să nu îmi vărs nervii pe fiecare persoană cu care am intrat în contact. Tocmai de aceea am fost atât de fericit să găsesc această poveste care m-a ajutat să îmi amintesc ce e mai important: să fac tot ce pot pentru a fi cea mai bună variantă a mea, chiar și în situațiile cele mai rele.

Această poveste este despre o femeie care a fost distrusă fiindcă tatăl ei murise cu 2 zile în urmă. Povestea are un mesaj pe care și eu și voi am face bine să ni-l amintim, mai ales când lucrurile nu par să meargă așa cum vrem noi – cred că ar putea ajuta pe toată lumea.

Iată povestea:

Tatăl meu a murit cu trei zile înainte de Crăciun, anul trecut. În ziua de după moartea lui, am mers la cumpărături, trebuia să-mi iau o rochie neagră pentru înmormântare.

Eu sunt vânzătoare, așa că știu prea bine că nu trebuie să-ți verși emoțiile negative pe nimeni, mai ales pe vânzători…

Casiera îmi vorbea ca să nu tacă, mă întreba ce mai fac, etc. Așa că am stat de vorbă cu ea de parcă cea mai urâtă zi a vieții mele nu se întâmplase cu 24 de ore în urmă.

Știți ce mi-a zis?

,,Chiar îmi place atitudinea ta”.

Așa, din senin.

Am rugat-o să îmi explice ce a vrut să zică, și mi-a zis că majoritatea celor care vin acolo sunt agitați, stresați – sărbătorile parcă îi fac pe oameni să fie scoși din sărite. Dar mi-a mai zis și că eu par a fi o persoană pozitivă și că îmi apreciază energia pe care o vedea la mine.

Într-un fel a fost dulce-amar, dar nu voi uita niciodată ce mi-a zis și cum m-a făcut să mă simt.

O zi proastă nu e o scuză pentru a face din ziua celorlalți una la fel de proastă.

În cele din urmă, a fi politicos te face să te simți mult mai bine.

(0)

Advertisement
loading...